Airtex behang

 • Vragen? Bel met 06 – 14428230 | info@daanwandafwerking.nl

behanger inhuren, Wandafwerking

Wilt u een behanger inhuren?

Maak kennis met Daan Wandafwerking

Airtex behang

Airtex behang is van een materie vervaardigd, wat wordt gemaakt met behulp van een printer met een extreem hoge resolutievermogen. U heeft bij dit behang bijvoorbeeld geen last van scheuren & kreuken. Dit kan handig zijn bij het plakken. Dit behang herpositioneren is daarbij ook geen punt. Wilt u het in de toekomst verwijderen, dan is dit soort behang gemakkelijk in 1 stuk te verwijderen. Kortom Airtex fotobehang is mede om die reden een professioneel & innoverend product & gemakkelijk in het gebruik. Dit gebruiken wij zeer vaak als naadloos fotobehang voor de  entree van gebouwen, kantoren, vergaderruimtes, ziekenhuizen & nieuwbouwprojecten e.d.  

Voordelen Airtex behang

 • Haarscherpe prints
 • Door de grijze achterzijde schijnen oneffenheden op de muur niet door de print
 • Zeer makkelijk schoon te maken
 • Naadloos behang uit 1 stuk
 • Dit type behang is waterafstotend
 • Brandvertragend B1 / M1
 • Het is UV – licht bestendig
 • Gemakkelijk te monteren
 • Airtex behang scheurt en kreukt niet
 • Het is krasvast 

Airtex behang voor een professionele wandafwerking

Net zoals gewoon fotobehang plakt u Airtex behang op de muur met behulp van een behanglijm. Super handig is, dat u de muur met behang lijm insmeert. Vervolgens plakt u het behang er in zijn geheel tegenaan. Op die manier voorkomt u bijvoorbeeld gehannes met een behangtafel. Wij adviseren om lijm te gebruiken, die bedoeld is voor dit type behang. U dient de lijm met een kortharige vachtroller of blokkwast aan te brengen. Het behangen is het gemakkelijkst als u links bovenaan in de hoek begint met plakken. Daaropvolgend rolt u de print op rustige wijze uit van links naar rechts & plakt u het op de muren. Als het behang volledig op de wand zit, kan u deze bijvoorbeeld met een spatel verder aandrukken. Raadzaam is om hier bij van boven en het midden naar beneden en buiten toe te werken. Als er lijmrusten op de print komen, dan kunt u deze lijmresten eenvoudig er af halen met schoon water. Daarna droogt u het oppervlakte.
 

Gebruik op kantoren & thuis

De wandbekleding van Airtex is uitermate geschikt voor binnen gebruik. U kunt de muren van uw thuis een nieuwe & frisse look mee geven. Daarnaast is dit behang ook bijzonder interessant om  in bijvoorbeeld ziekenhuizen, kantoren, winkels & restaurants te gebruiken. Vanwege het krasvaste behang, wat gemakkelijk schoon te maken is & brandvertragend is, is het een goede behangsoort voor in zakelijke ruimtes. U kunt van allerlei foto´s gebruiken om op airtex behang af te drukken. Op het moment dat u voor Airtex kiest, krijgt u dat behang in één stuk. Wij kunnen het op maat maken. De kwaliteit van de foto is van belang om te bepalen tot welke maat we deze kunnen uitvergroten. Airtex behang kan zoals gezegd tot elke grootte in 1 stuk geproduceerd worden. Daarmee bekleedt u in 1 keer de gehele muur. Daan Wandafwerking adviseert airtex behang  bij gepersonaliseerd behangen in iets wat kleinere afmetingen. Op die wijze ziet u totaal geen naden. In bedrijfsruimtes waar een strakke uitstraling van belang is, valt airtex behang te overwegen. Een eigen persoonlijke foto of afbeelding op Airtex behang af drukken, is prima mogelijk bij ons. Wij spreken graag de mogelijkheden met u door.

Andere behang soorten bij Daan Wandafwerking

Wij behangen ook geregeld met:

 1. Artebehang papier
 2. Fotobehang of foto op behang
 3. Glasvezelbehang
 4. Papierbehang
 5. Renovlies behang
 6. Textielbehang
 7. Vescom behang
 8. Vinylbehang


Behanger inhuren

info@daanwandafwerking.nl

06-14428230

© Alle Rechten Voorbehouden