Glasvezelbehang

Zoekt u een behanger voor glasvezelbehang?

glasvezelbehang

Vragen? Bel met 06 – 14428230 | info@daanwandafwerking.nl

Schakel Daan Wandafwerking in!

Glasvezelbehang (ook glasvliesbehang genoemd) is behang, dat van glasvezels gefabriceerd is. Dit soort glasvezels zijn op speciale wijze geweven en geperst. Op die manier zijn er diverse patronen zichtbaar zoals bijvoorbeeld het blokjes- of visgraatmotief. Vaak is het op de rol met een breedte van 1 meter te verkrijgen. Glasvezelbehang plakt men vaak op wanden en plafonds. Het wordt meestal op een plafond geplakt om scheuren geraffineerd weg te werken. We hebben het dan meestal over een gladde, flinterdunne versie.

Glasvezelbehang & stucwerk

Zoals eerder gezegd is deze behangsoort gemaakt van zeer fijne glasvezels. Dit soort behang is bijzonder sterk door middel van deze vezels. Anders gezegd door het sterke karakter is glasvezelbehang uitermate geschikt om over stucwerk te behangen. Het voorkomt namelijk dat de stucwand gaat scheuren.

Glasvezelbehang, behanger inhuren

Glasvezelbehang – voordelen

Dit behang draagt bijzonder veel bij aan de uitstraling van uw woning of appartement. Daarnaast profiteert u ook van de vele andere voordelen zoals bijvoorbeeld:

Glasvezelbehang verhult kleine scheuren

Dit type behang beschermt uw muren of wanden tegen kleine scheuren en barsten, die kunnen ontstaan. Samengevat dit soort behang is een gewin voor renovatiewoningen &  nieuwbouwwoningen. De kwaliteit van uw woning gaat omhoog. Dit heeft vervolgens een bevorderlijk effect  op de waarde van uw woning.

Vrij van allergie & gemakkelijk schoon te maken

Ten gevolge van de structuur van dit type behang kunnen organismen zich niet in de ondergrond verbergen. Dat is een stuk hygiënischer & heeft als gevolg, dat uw wanden allergie vrij gaan worden. Bovendien maken wij gebruik van  glad glasvezelbehang. Glad behang is zeer eenvoudig schoon te houden.

Behang & veiligheid

Glasvezelbehang heeft een brandvertragende werking. Daarnaast is het vrij van schadelijke substanties.

Duurzaam behang

Het glasvezel behang is voor behandeld met een bijzondere impregneer. Hierdoor is dit type behang flexibel & sterk.

Daan Wandafwerking – behangsoorten

Wij behangen bijvoorbeeld ook geregeld met:

  1. Renovlies behang
  2. Fotobehang of foto op behang
  3. Artebehang

Glasvezelbehang voorbeelden

Op Pinterest zijn allerlei voorbeelden te vinden van bijvoorbeeld Glasvezelbehang, maar ook voorbeelden van andere behangsoorten zijn ruimschoots te vinden op Pinterest.

Offerte aanvragen