Wanneer is Renovatievlies behang een goed idee?

behanger inhuren, professionele behanger, Renovatievlies behang,

 

1. Renovatievlies behang stukken profitabeler dan stucwerk

Alles bij elkaar gekomen, komt naar voren, dat één van de belangrijkste speerpunten van Renovatievlies behang de omstandigheid is, dat Renovliesbehang noemenswaardig rendabeler is ten opzichte van stucwerk. Er komt vrij veel werk om de hoek kijken bij stucwerk. Vanwege het feit, dat meestal meerdere keren moet worden opgesmeerd. Vervolgens moet het ook nog drogen. Inmiddels vallen de kosten overtreffend hoger uit voor de arbeidsuren bij het monteren van Renovliesbehang voor in huis.

Renovliesbehang is rond 30 procent goedkoper dan stucwerk

Daarnaast ben je wat betreft het materiaal bij stucwerk aanzienlijk meer kwijt ten opzichte van het op de wanden aanbrengen van Renovliesbehang. Ten gevolge van de flink lagere prijzen, is het opperste Renovliesbehang profijt het feit, dat je veel minder centen uit geeft voor de gehele klus. Hoe dan ook de kosten zijn geregeld ruim 30% lager, dan bij stucwerk.  

2. Minder tijd nodig

Eén van de andere Renovatievliesbehang pluspunten is, dat het flink minder tijd in beslag neemt om het af te ronden. Daardoor hoef je niet zo lang te wachten om te beginnen met schilderen of met behangen.

Stucwerk moet langer drogen

Het aangebrachte stucwerk zal verscheidende dagen moeten drogen. In die tijd kan je de kamer of de ruimte niet echt gebruiken. De vloer is namelijk meestal met doeken of met zeil belegd. Daarbij voelt het allemaal zeer vochtig aan in het gehele huis of in  specifieke kamers. In de met Renovliesbehang behangen kamer, heb je daar weinig tot geen last van. Het is namelijk alleen wachten opdat de lijm is gedroogd. Eén van de belangrijkste Renovliesbehang kernpunten is om die reden een aanmerkelijk kortere ruimte voor een klus.

3. 1e klas glad Renovliesbehang

Een volgende Renovliesbehang toegevoegde waarde is, dat het zeer goed mogelijk is om een net zo gladde muur te krijgen als bij stucwerk. Sterker nog, je kunt de verschillen met regulier stucwerk eigenlijk niet zien. Doordat je de verschillen niet kunt zien, zou je veel grondiger & gemakkelijker voor Renovliesbehang in de kleur wit kunnen gaan. Dit soort Renovliesbehang is compleet aan te merken als naadloos. Een 100% naadloos behang betekent, dat je de overgangen tussen de verschillende behang rollen niet op de muur ziet.  Renovliesbehang wordt daarom veel aantrekkelijker of mooier om naar te kijken. 

4. Wist u dat, Renovlies behang  zeer bestendig is en niet scheurt

Dit soort Renovliesbehang heeft veel bijkomende pluspunten. Renovliesbehang is dus echt ontzettend sterk & stevig in verhouding tot andere behang materialen. Al heeft de muur een grote scheur, dit is geen beletsel bij  Renovliesbehang. Ze noemen het om die beweegreden vaak renovatievlies behang. Door de dikte overdekt het behang namelijk de scheur. Dat noemt men ook wel een zogeheten scheur overbruggende werking.

Wat is het voornaamste Renovlies behang voordeel?

Dat is één van de essentieelste Renovlies voordeeltjes, waarom ook jij een keuze voor dit materiaal in huis zou moeten doen. Zeker als je in het bezit bent van een nieuwbouwhuis heb je groot profijt door Renovlies behang te gebruiken. Bij dit soort nieuwbouwwoningen zijn muren immers al ‘behang klaar’. Hieruit volgt, dat het gemakkelijker om de muur in huis op de perfecte manier af te werken. Dat zijn voldoende redenen, waarom veel mensen dit type behang uitkiezen. Je kan Renovlies behang zelfs gebruiken in de badkamer.

5. Een motief uitkiezen

Net zoals bij andere behangsoorten is ook bij Renovlies behang er meer variatie, dan alleen een egaal oppervlak. Bij het gebruik van Renovliesbehang kunt u onder andere kiezen voor een behang met een bijzonder motief. Dit soort motiefjes geeft jouw muren een  aparte uitstraling mee. Dit is bij stucwerk geen optie. Bij stucwerk heb je bijna altijd te maken met een regulier glad oppervlak. Door Renovliesbehang te prefereren, creëer je in huis of in een aparte kamer een geheel eigen uitstraling. U kunt zelfs Renovliesbehang nemen met een bijzondere print en of foto. Op deze wijze heeft u echt een bijzonder uniek huis. 

6. Renovliesbehang in 150 of 200 gram

Renovliesbehang heb je in verschillende dikte maten van 150 & van 200 gram. Bepaalde muren & wanden zijn ietswat minder voor Renovlies behang van 150 gram geschikt. Bij kapotte of  beschadigde muren is Renovliesbehang van 150 gram niet voldoende. Je kan dan overschakelen naar Renovliesbehang van 200 gram. Dikwijls zijn dit lange muren die meer bescherming nodig hebben tegen scheuren en afbrokkelen. Dit kom je vaak in oude woonpanden en of bedrijfsruimten  tegen. 

Renovatievlies behang – 200 gram

In andere gebouwen is Renovliesbehang van 200 gram weer niet geschikt. Dan praat je vaak over nieuwbouwwoningen, die al het stempel ‘behang klaar’ hebben. Bij dit soort wanden kan je weer het beste 150 gram glad Renovliesbehang gebruiken. Je bent dan in staat om met name de hoeken vele malen mooier en strakker op te leveren.

7. Renovatievlies behang schilderen in diverse kleuren

U kan Renovliesbehang verven met vele verschillende kleuren. In de meeste gevallen verven wij Renovlies behang met witte verf of 9010. Natuurlijk is het aan u om te bepalen met welke kleur of kleuren u wilt gaan werken. Om een goed resultaat te behalen is het echter wel aan te raden om in een huis of woning dikker te schilderen. Het schilderen van Renovlies behang doet u het fijnste met A kwaliteit verf. Daardoor bereikt u een optimale dekking. 

8. Renovlies met een ruitje

Het merendeel van de klanten zoekt een gladde Renovliesbehang uit. Dit komt het meest overeen met stucwerk. als resultaat krijgt u zeer gladde muren, die volledig zijn afgewerkt met kit en verf van A kwaliteit. Dit ziet er altijd zeer mooi uit. Daarnaast blijft het er ook vele jaren goed uitzien. Renovlies met een ruitje wordt niet heel veel uitgekozen. Het moet echt jouw smaak zijn om dit soort Renovliesbehang te bestellen. Voor de rest is dit Renovliesbehang het zelfde. Qua prijs verschilt het ook niet.

9. Een enkele muur in een afwijkende kleur

Bijna geen enkele woning wordt helemaal wit opgeleverd. Een enkele muur in een andere kleur is bijzonder gewild. Bij Daan Wandafwerking is dit geen enkel probleem. Het kost niets extra’s om sommige muren of wanden een onderscheidende kleur te geven. Een grijze muur is bijvoorbeeld in de woonkamer bijzonder gewild. Een roze wand bij een kinderkamer komt ook veel voor. Het is wel zo dat u voor afwijkende muren zelf de verf dient te halen. Deze kunt u dan klaarzetten voor de muur zodat onze behanger deze kan meenemen. Het beste kunt u verf laten mengen van Sikkens of Sigma.

10. Renovlies haast 100 procent naadloos

Renovatievliesbehang is vrijwel 100 procent naadloos. Door solide stucwerk is het resultaat menigmaal bestendige & strakke wanden of muren. Bij de nieuwste typen van Renovliesbehang ontdek je ook zo goed als geen enkele naad. Dat is waarom Renovliesbehang zeer strak toont.

11. Stoot vast Renovlies behang

Renovlies is van extreem goede & stevige kwaliteit. Daar door is het een stuk minder vatbaar voor stoten en of schade. 

12. Schimmelvorming ondervangen

Renovliesbehang haalt adem. Het is in feite een ademende wandafwerking. Als u in het bezit bent van een net opgeleverd nieuwbouwhuis, zit er nog veel vocht in de muren van je nieuwe huis. Het is daarom belangrijk om veel te luchten. Het overtollige vocht kan op die manier verdampen. Doordat Renovlies behang ademt, kan het, dat in de wanden zit, verdampen zonder dat er zich schimmels vormen.

13. Super hip en modern!

Behangen is hipper dan hip tegenwoordig. Het behangen van muren is niet meer zo ouderwets als 20 jaar geleden. Ook bij Renovlies behang  is fotobehang een optie. Daarbij kan je vele kleuren uitkiezen, die je in gedachte hebt, om je behang mee over te schilderen. 

14. Zo goed als perfect

Als je nieuwbouwwoning wordt afgeleverd, kunnen hier en daar wat ongelijkheden mogelijk zijn. Wat deukjes zijn vrij normaal en hier en daar mist er een stukje. Voor het monteren van het Renovliesbehang worden als eerste de wanden of de muren glad geschuurd. Gaatjes worden gedicht & oneffenheden worden weggehaald. Zo bereik je het meest gladde resultaat.

15. 6% BTW tarief

Bij het op de wanden aanbrengen van Renovatievliesbehang in een ouder huis of oudere woning is het 6% BTW tarief van toepassing. Uw woning moet 2 jaar of ouder zijn voor deze regeling. Om in aanmerking  te komen voor deze regeling, is het van belang, dat u een ouderdomsverklaring invult en ondertekent.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *