RENOVLIES

Renovlies behanger inhuren

Dan ben je bij Daan wandafwerking op het goede adres!

In het woord Renovlies zit het woord ´reno´. Dit komt van het voor renovatie en de eigenlijke naam van deze behangsoort is dan ook renovatievlies. Hiermee vertelt het meteen waar het voor gebruikt wordt. Renovlies behang is een behangsoort met vinyl of regulier papier dat is aangebracht op een vlies en is een van de vele soorten glasvezelbehang. Het wordt gebruikt bij renovatie of wandafwerking om scheuren, krimpscheuren en oneffenheden op en in muren te verbergen. Deze mankementen komen met name voor bij oude en nieuwe woningen. De muren van een nieuwbouwwoning bijvoorbeeld bevatten in de eerste maanden nog veel vocht, waardoor er scheuren kunnen ontstaan. Renovlies behang neemt dit vocht direct op en verbergt bovendien de scheuren.

Renovlies behang

Renovlies

renovatie of wandafwerking om scheuren, krimpscheuren en oneffenheden op en in muren te verbergen

De voordelen van renovlies behang

Renovlies behang is vandaag de dag erg populair. Best logisch, want het is de oplossing om uw oude muren er weer als nieuw uit te laten zien. Zonder dat het te veel moeite kost. Renovlies behang heeft de uitstraling van een gestucte muur. Het voordeel van renovlies behang ten opzichte van stucwerk is dat u nooit last zult hebben van scheuren. Daarnaast is het kras- en stootvaster, goedkoper en sneller te realiseren. En dat voor hetzelfde eindresultaat! Het materiaal is van uitstekende kwaliteit. Zo bent u met renovlies behang verzekerd van brandvertragend behang, naadloze afwerking en krimpvrij behang. Vergeleken met behangpapier is renovlies behang ook een stuk sterker.

Aantrekkelijke Renovlies behanger prijzen

Daanwandafwerking staat bij grote en kleine projecten klaar met een passende dienstverlening als het gaat om het aanbrengen van  behang. Wij hebben zeer gedreven behangers die met groot enthousiasme voor u aan de slag gaan. Het is voor ons belangrijk dat wij iedere klant volledig naar wens van dienst kunnen zijn. Wij passen de dienstverlening dan ook aan uw wensen en eisen aan. Dit doen wij altijd tegen aantrekkelijke tarieven, zodat u bij ons niet anders mag verwachten dan scherpe behanger prijzen. Uiteraard staan wij garant voor een vriendelijke en snelle service, een vakkundig eindresultaat en een prettige werkwijze. Kortom, wij bieden u het beste op ieder vlak. Middels een vrijblijvende offerte kunnen wij u laten zien dat u bij ons zeker profiteert van een zeer gunstige prijs-kwaliteitverhouding.

De voordelen van renovlies behang op een rijtje gezet

  • Bescherming

Renovlies behang aanbrengen zorgt voor bescherming van uw wanden. Er ontstaan minder snel scheuren en andere oneffenheden waardoor uw muren een mooie egale afwerking krijgen.

  • Makkelijk toepasbaar

Renovlies behang is geschikt voor verschillende ondergronden zoals gipskarton, stucwerk en beton. Dit maakt het een ideaal product voor zowel nieuwbouw- als renovatiewoningen.

  • Allergievrije en hygiënisch

Dankzij de gelijkmatige structuur van ons 220 grams renovlies behang is het allergievrij. In combinatie met Sigmapearl Clean Matt of Sigmatex Superlatex, kan het behang ook nog eens makkelijk gereinigd worden.

  • Veiligheid

Ons 220 grams renovlies behang draagt bij aan de veiligheid van uw woning. Het is namelijk gecertificeerd door de ISO. Het heeft dus een brandvertragende werking heeft. Bovendien bevat renovlies behang geen schadelijke stoffen die de gezondheid aantasten.

Wanneer kiezen voor Renovlies?

Renovlies behang, ook wel stucbehang genoemd, is een populair product, maar in welke situaties heeft dit materiaal echt de voorkeur? Renovlies behang zijn te vinden in zowel oude als nieuwe woningen. In een oud huis vervangt het vaak oud stucwerk. Dankzij het renovatievlies zien je muren er weer als nieuw uit. Behang wordt vaak gebruikt in nieuwbouwwoningen. Deze huizen zijn eerst nat en kunnen scheuren vertonen. Renovatieven absorberen vloeistoffen en verbergen scheuren. Daarom de perfecte oplossing!

Renovlies behang laten aanbrengen?

Bent u van plan om uw wanden te laten behangen met renovlies? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bij ons kunt u een professionele behanger inhuren. Zij hebben veel ervaring & zijn zelfs gespecialiseerd in het Renovlies behang. Dat zult u ook echt merken. Wij behangen uw wanden alsof het gestuct is. Wij vinden het belangrijk om een goede service te bieden. Daarom houden wij rekening met de wensen en behoeften van onze klanten. Voor een collectieve inkoop van renovlies zijn wij daarom altijd bereid om te overleggen. Veel tevreden klanten gingen u voor. Vraag vrijblijvend een offerte op.

De Aller Goedkoopste Van het land

info@daanwandafwerking.nl

06-14428230

© Alle Rechten Voorbehouden