Daan Wandafwerking is de specialist in Renovlies behang

Renovlies behang, Renovlies behanger, Renovliesbehang

Wat is Renovlies behang?

In het woord Renovlies zit het woord ´reno´. Dit komt van het woord renovatie. De oorspronkelijke naam van deze behangsoort is dan ook renovatievlies. Hiermee vertelt het meteen waar het voor bedoeld is. Renovlies behang is een behangsoort met vinyl of regulier papier. Dat is aangebracht op een vlies. Het is 1 van de vele soorten glasvezelbehang.

Renovatievliesbehang

Renovlies behang gebruikt men bij renovatie of wandafwerking. Het is ideaal behang om scheuren, krimpscheuren en oneffenheden op en in muren te verbergen.

Renovlies behang nieuwbouw

Deze mankementen komen met name voor bij nieuwe woningen. De muren van een nieuwbouwwoning bevatten in de eerste maanden bijvoorbeeld nog veel vocht. Hierdoor kunnen er scheuren ontstaan. Renovlies behang neemt dit vocht direct op en verbergt bovendien de scheuren.

Waarom Renovlies behang?

 • Het is een stuk voordeliger dan stucwerk
 • Zeer hoge kwaliteit
 • Het is stoot & kras vast
 • Gemakkelijk & snel aan te brengen (sneller dan stucwerk)
 • Geen enkele last van scheuren of van andere oneffenheden
 • Zeer lastig ontvlambaar
 • Naadloos aan te brengen
 • Renovatievliesbehang zorgt voor super gladde wanden

Renovlies behanger inhuren

Huur nu een Renovlies behanger in bij Daan Wandafwerking.

Daan Wandafwerking – behang soorten

Wij behangen ook geregeld met:

 1. Artebehang
 2. Fotobehang of foto op behang
 3. Glasvezelbehang

De voordelen van Renovlies behang

Renovlies behang is vandaag de dag erg populair. Best logisch, want het is de oplossing om uw oude muren er weer als nieuw uit te laten zien. Renovlies behang heeft de uitstraling van een gestucte muur. Het voordeel van Renovlies behang ten opzichte van stucwerk is, dat u nooit veel last heeft van scheuren. Daarnaast is het kras- en stoot- vaster, goedkoper & sneller te realiseren. En dat voor hetzelfde eindresultaat! Het materiaal is van uitstekende kwaliteit. Zo bent u met Renovlies behang verzekerd van brandvertragend behang, een naadloze afwerking en krimpvrij behang. Vergeleken met behangpapier is Renovlies behang een flink stuk sterker. Bij het afwerken van de wanden met Easy Clean kunt u deze wanden reinigen met water of een speciaal schoonmaakmiddel. Met Renovlies behang zou u zelfs in de keuken met Renovlies kunnen behangen.

Aantrekkelijke Renovlies behanger prijzen

Daanwandafwerking staat bij grote en kleine projecten voor u klaar met een dienstverlening op maat als het gaat om het aanbrengen van  behang. Wij werken met zeer gedreven behangers, die met groot enthousiasme voor u aan de slag gaan. Het is voor ons belangrijk, dat wij iedere klant volledig naar wens van dienst kunnen zijn. Wij passen de dienstverlening dan ook aan op uw wensen en eisen. Dit doen wij altijd tegen aantrekkelijke tarieven. Zo kunt u bij ons niet anders verwachten dan scherpe  prijzen. Uiteraard staan wij garant voor een vriendelijke en snelle service, een vakkundig eindresultaat en een prettige werkwijze. Kortom, wij bieden u het beste op ieder vlak. Middels een vrijblijvende offerte kunnen wij u laten zien, dat u bij ons profiteert van een zeer gunstige prijs-kwaliteitverhouding.

Meting aantal m2

Veel behangers (wij niet) berekenen het aantal m2 inclusief de deuren en ramen. Hierdoor betaalt u als klant ergens anders al snel 20% meer dan bij onze organisatie. Wij berekenen uitsluitend het aantal M2 dat wij ook daadwerkelijk met renovlies behangen. Op de eerste werkdag zullen wij uw gehele woning eerst nameten met een laser. De meting zal transparant met u worden doorgenomen. Mocht het aantal m2 afwijken van de schatting dan wordt de prijs aangepast.

De voordelen van Renovlies behang op een rijtje gezet

 • Bescherming

Renovlies behang aanbrengen beschermt uw wanden. Er ontstaan minder snel scheuren en andere oneffenheden, waardoor uw muren een mooie egale afwerking krijgen.

 • Makkelijk toepasbaar

Renovlies behang is geschikt voor verschillende ondergronden zoals bijvoorbeeld gipskarton, stucwerk en beton. Dit maakt het een ideaal product voor zowel nieuwbouw- als renovatiewoningen.

 • Allergievrije en hygiënisch

Dankzij de gelijkmatige structuur van ons 220 grams Renovlies behang is het allergievrij. In combinatie met Sigmapearl Clean Matt of Sigmatex Superlatex, kan het behang ook nog eens makkelijk gereinigd worden.

 • Veiligheid

Ons 220 grams Renovlies behang draagt bij aan de veiligheid van uw woning. Het is namelijk gecertificeerd door de ISO. Het heeft dus een brandvertragende werking. Bovendien bevat Renovlies behang geen schadelijke stoffen, die slecht zijn voor de gezondheid.

 • Voorkomt schimmelvorming

Renovatievliesbehang is een type behang, wat ademt. Wanneer uw nieuwbouwhuis pas is afgeleverd, is de kans groot, dat er er nog heel veel vocht in de wanden van uw woning zit. Dat is de reden, dat u veel moet luchten. Op die manier kan het overtollige vocht beter verdampen. Door de ademende werking van Renovlies behang voorkomt u schimmelvorming.

Wanneer kiezen voor Renovlies?

Renovlies behang is een populair product, maar in welke situaties heeft dit materiaal echt de voorkeur? Renovlies behang gebruikt men zowel in oude als in nieuwe huizen of gebouwen. In een oud huis vervangt het vaak oud stucwerk. Dankzij het renovatievlies zien u muren er weer als nieuw uit. Renovlies behang gebruikt men ook vaak in nieuwbouwwoningen. Deze huizen zijn eerst nat. Daardoor kunnen er scheuren ontstaan. Renovatie behang absorbeert vloeistoffen & verbergt scheuren. Daarom is Renovlies de perfecte oplossing!
 
 

Renovlies behang laten aanbrengen

Bent u van plan om uw wanden te laten behangen met Renovlies? Dan kunnen wij u perfect helpen. Bij ons kunt u een professionele behanger inhuren. Zij hebben veel ervaring & zijn gespecialiseerd in het behangen met Renovlies. Dit zal u ook echt goed merken. Wij behangen uw wanden alsof het gestuct is. Het verlenen van een goede service staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom houden wij rekening met de wensen en behoeften van onze klanten. Voor een collectieve inkoop van Renovlies zijn wij daarom altijd bereid om te overleggen. Veel tevreden klanten gingen u voor.

Offerte aanvragen