VINYL

Zoek je een vinyl behanger?

Dan ben je bij Daan wandafwerking op het goede adres!

Vinylbehang is een behang die uit vinyl bestaat, dit wil zeggen dat de toplaag van het behangpapier uit vinyl bestaat en de onderlaag kan eventueel uit papier of textiel gemaakt zijn. Het behang heeft een gladde oppervlakte en kan zo gemakkelijker schoon gemaakt worden. Om dit behang op te hangen heeft men een speciale lijm nodig. Het beste is het vinylbehang in te smeren zoals gewoon behang en dan even te laten rusten voor het op de muur komt.

Er zijn vier soorten vinylbehang:

  • Vinylbehang met een papieren onderlaag: Vinylbehang met een papieren onderlaag wordt het meeste gebruikt en lijkt het meeste op gewoon behangpapier. Maar hier kan men de toplaag gemakkelijker schoon maken.
  • Vinylbehang met textiel onderlaag: De onderlaag bestaat uit textiel of linnen. Dit behang wordt veelal gebruikt in openbare ruimtes. Het plaatsen van dit behang is iets moelijker dan met een papieren basis maar het is makkelijker te onderhouden. Dit behang heeft een lange levensduur.
  • Opgeschuimd vinylbehang: Opgeschuimd vinylbehang is een soort van schuim behang met een bepaald patroon in verwerkt. Dit behang kan gemakkelijk geverfd worden met muurverf.
  • Gewone schuimvinyl: gewone schuimvinyl is een vinylbehang van ongeveer 3 cm dik. Dit vinylbehang is zeer elastisch en daardoor zeer sterk. Het behang is zeer gemakkelijk proper te maken.

Vinyl behang

Voor de gladste wanden!

De Aller Goedkoopste Van het land

info@daanwandafwerking.nl

06-14428230

© Alle Rechten Voorbehouden